Expertteam Centrumgebieden Coöperatie U.A.
beleid & visie

actie, transitie, aanpak, procesmanagement

vitaal

toekomstbestendige & duurzame centrumgebieden

maatwerk

actieplannen, positionering & implementatie

Nieuwe Expertteam-collega Marleen

Met veel plezier willen we jullie laten weten dat vanaf 1 april Marleen Strien – Trommelen ons nieuw Expertteam-collega is geworden. Ze versterkt ons team vooral op het vlak van marketing en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de retail en online retailwereld. Het is haar missie om inwoners van een stad of dorp weer verliefd te laten worden op hun centrum. Dit doet ze door op zoek te gaan naar het verhaal van de stad of het dorp. Door deze verhalen te vertellen en als aanknopingspunt te gebruiken voor evenementen en campagnes, betrek je je belangrijkste ambassadeurs; je inwoners.

Marleen werkt sinds 2017 als zelfstandige voor centrumgebieden. Haar kennis en ervaring met online marketing, websites en webshops en haar achtergrond als vormgever komt vaak van pas en kan een idee of visie makkelijk vertalen naar een concreet plan. Marleen is erg praktisch ingesteld en werkt net als wij graag ‘met de voeten in de klei’. Ze kan snel schakelen en houdt van laagdrempelige acties. Essenza Home, Coolcat, Sapph en America Today zijn merken waar ze met trots voor heeft gewerkt.

Marleen: “Ik kan er enorm van genieten om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe items shoppen, goede cappuccino met wat lekkers op het terras en idealiter nog wat moderne cultuur snuiven in een lokaal museum. Ik ben opgeleid tot ontwerper aan de TU Delft en ik woon met mijn man en twee dochters in het prachtige Woerden.”

Mede door haar kunnen en gaan wij ook meer inzetten op opgaven op het vlak van positionering en samenwerking!