Expertteam Centrumgebieden Coöperatie U.A.
beleid & visie

actie, transitie, aanpak, procesmanagement

vitaal

toekomstbestendige & duurzame centrumgebieden

maatwerk

actieplannen, positionering & implementatie

Door de bril van…

In een videoreeks “Door de bril van…” gaan we jullie laten zien waar wij als Expertteam voor staan. Dit doen we vanuit een aantal actuele en relevante thema’s thema’s zoals: transformatie kansen, de kracht van organisatie, identiteit, investeren in duurzaamheid, data als grondlegger voor keuzes, leefbaarheid en digitalisering.

Als Expertteam zetten we ons graag in om centrumgebieden in economisch en sociaal/leefbaarheids opzicht beter te laten functioneren. Dit doen we met een pragmatische aanpak, integraal en vanuit onze verschillende vakgebieden. Voor elk gebied is dit weer maatwerk.

Wij delen met jullie hoe wij tegen gebieden aankijken aan de hand van een aantal cases uit onze eigen opdrachtportefeuille en welke mogelijkheden we hier zien. Met onze videoreeks willen we inspireren, uitdagen en confronteren. De video’s zijn wat ons betreft ook een uitnodiging om in gesprek en aan de slag te gaan.

Wil je dat wij komend jaar eens door onze bril naar jouw gebied kijken? Neem dan vooral contact met ons op. Hopelijk hebben we nu vast jullie nieuwsgierigheid gewekt. En zien we elkaar snel, ook al is dat digitaal.

Vlog