Expertteam Centrumgebieden Coöperatie U.A.
beleid & visie

actie, transitie, aanpak, procesmanagement

vitaal

toekomstbestendige & duurzame centrumgebieden

maatwerk

actieplannen, positionering & implementatie

ExpertMeeting Apeldoorn

 

21 juni ExpertMeeting Apeldoorn

 

‘zo faciliteer je succesvolle blurringconcepten in de binnenstad’

Hoe maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden om vernieuwende blurring-concepten toe te laten in de binnenstad? Tijdens de ExpertMeeting op donderdag 21 juni gaan we zien en horen hoe ze dat in Apeldoorn doen.

Programma:
14.00 uur: inloop bij Koffiehuis ‘Schenkers’ (Van Kinsbergenstraat 8, Apeldoorn)
14.30 uur: presentaties Marvin Verbeek en Hella Soethof
15.30 uur: wandeling door de binnenstad en bezoek blurring-concepten
17.00 uur: borrel met een bite

Gem Apeldoorn Portretten ( LR ) - Credits Sven Scholten-1Marvin Verbeek is ‘mister blurring’ bij de gemeente Apeldoorn. Hij zit regelmatig met ondernemers om tafel om hun ideeën en concepten te bespreken en helpt om die zo goed mogelijk te laten landen in de stad. Dit vraagt een creatieve open mind-set en een meedenkende opstelling. Tijdens de ExpertMeeting zal hij vertellen over zijn aanpak.

 

 

 

centrummanager-apeldoorn-soethof-kleur-800x800Hella Soethof is retailexpert met ervaring op het gebied van projectmanagement, branding en operations. Sinds 2017 is zij centrummanager in de binnenstad van Apeldoorn. In die rol legt zij verbindingen tussen ondernemers, vastgoedpartijen en de gemeente. Zij heeft er mede voor gezorgd dat ‘Serious Request’ de hele binnenstad heeft laten bruisen. Nu neemt zij ons mee in haar werkzaamheden en vertelt zij hoe ze omgaat met blurring.

 

 

 

Na de presentaties maken we een rondwandeling door de binnenstad van Apeldoorn en bezoeken we enkele blurringconcepten, zoals ‘Eigen | winkel, café & stadstuin’ en ‘Mansion24 | mode, wonen & café ‘. Hier worden we bijgepraat door de eigenaren Joop Beermann en Robin Batens. Daarbij is alle gelegenheid ook zelf met de ondernemers in gesprek te gaan.

U kunt zich hier aanmelden

 

  • Maximaal aantal deelnemers: 30
  • Bijdrage kosten: € 49,- excl BTW per persoon (€ 59,29 incl BTW)

Eerder stond deze expertmeeting gepland op 19 april. Vanwege de agenda van enkele sprekers is de meeting verplaatst naar 21 juni.